Whatsapp  06 - 5576 4168
Autoservice  0528 - 36 1333
Banden  0528 - 36 1371
Aanvullende afbeelding
Pechservice agrarische sector

Pechservice

Staat u langs de kant van de weg of ergens in het land met een lekke band? Een lekke band kan uw dag behoorlijk in de war laten lopen. Zeker tijdens de drukste weken van het jaar is het erg vervelend dat uw band lek is. Wij van De Bandenbeurs kunnen u daar gelukkig mee helpen. De Bandenbeurs heeft zijn eigen pechservice. Onze pechservice voor de landbouw staat voor u klaar op alle momenten van de dag en is werkzaam in heel zuidwest Drenthe. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 06 – 557 641 68. Wij zorgen er dan voor dat wij zo snel mogelijk bij u zijn om de band te verwisselen, zodat u zo snel mogelijk uw werkzaamheden weer kan hervatten.

De pechservice van de Bandenbeurs, de kortste weg bij pech

Wij hebben de pechservice opgericht om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als u met pech aan de kant van de weg of op het land staat is het vervelend en in sommige gevallen zelfs onmogelijk om naar onze werkplaats te komen. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom verhelpt onze pechservice het probleem op locatie, zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt met uw werkzaamheden. Zo houden wij uw pechmoment zo kort mogelijk.

Pechservice voor landbouwbanden

Voor wie is de pechservice

Onze pechservice is opgericht voor de agrarische sector. Zeker tijdens de drukkere periodes van het jaar kan een lekke band uw strakke schema compleet in de war gooien. Als u dan eerst vervoer naar onze werkplaats moet regelen en de band vervolgens nog verwisselt moet worden, dan kost u dat enorm veel extra tijd. Tijd die eigenlijk niet verloren mag gaan. Door onze pechservice is dat verleden tijd. Wij zoeken u op en vervangen de band op locatie, zodat u uw werkzaamheden op tijd af kunt krijgen. Onze pechservice is er voor iedereen. Wij werken niet met een lidmaatschap of een klantenbestand. Als u pech heeft, helpen wij u graag verder!

Service

Bij De Bandenbeurs staat service hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en zetten graag een stap extra voor onze klanten. Daarom is onze pechservice er voor iedereen in de agrarische sector en kunt u ons op elk moment van de dag bellen. Onze pechservice is voornamelijk werkzaam in zuidwest Drenthe. Staat u met uw landbouwvoertuig op een andere plaats in Nederland? Bel ons dan gerust, dan kijken wij samen met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact

Door de pechservice van De Bandenbeurs te bellen weet u uw werkzaamheden zo snel mogelijk voort kan zetten. Heeft u vragen over onze pechservice of heeft u pech? Bel ons op het telefoonnummer 06 – 557 641 68. Wij staan 24/7 voor u klaar en helpen u graag verder!