Whatsapp  06 - 5576 4168
Autoservice  0528 - 36 1333
Banden  0528 - 36 1371
Aanvullende afbeelding
Gebruikte autobanden kopen

Gebruikte banden

Zijn de banden van uw auto versleten? Versleten banden kunnen een klapband veroorzaken, met alle gevolgen van dien. Daarnaast is de remweg van versleten banden aanzienlijk langer dan de remweg van goede autobanden. En is de weg nat? Dan kunnen een versleten banden resulteren in aquaplaning. Versleten banden kennen een heleboel nadelige gevolgen en kunnen gevaar opleveren voor zowel u als uw medeweggebruikers. Om dergelijke situaties te voorkomen is het verstandig om uw banden op tijd te vervangen. Komt de aanschaf van nieuwe banden even niet uit of vind u het jammer om nieuwe banden onder uw auto te zetten terwijl u weinig gebruik maakt van het voertuig? Dan zijn gebruikte banden dé oplossing. Gebruikte banden zijn banden die al een tijdje onder een andere auto hebben gezeten, maar nog niet versleten zijn. Ze kunnen nog prima gebruikt worden onder een andere auto. De Bandenbeurs levert deze gebruikte banden. Ons ervaren en enthousiaste team staat voor u klaar om de juiste match voor uw auto te vinden.

De voordelen van gebruikte banden

Voor wij de gebruikte banden aanbieden, worden ze grondig gecontroleerd op veiligheid. Zo kunnen wij u garanderen dat er geen concessies worden gedaan op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Gebruikte banden hebben als groot voordeel dat de prijs aanzienlijk lager is dan de prijs van nieuwe banden. Zeker voor voertuigen die weinig gebruikt worden is het aan te raden om te kiezen voor gebruikte banden. Door nieuwe banden onder een weinig gebruikt voertuig te zetten loopt u het risico dat de levensduur van uw banden eerder verstrijkt dan dat ze versleten zijn. Bij gebruikte banden loopt u dat risico niet.

Gebruikte autobanden kopen

Beschikbaarheid

Omdat wij afhankelijk zijn van de instroom van gebruikte autobanden, kan het voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldige inzet, uw bandenmaat of dat het merk dat uw voorkeur heeft niet beschikbaar is. In een dusdanige situatie gaan wij samen met u op zoek naar een optie die het meest overeenkomt met uw wensen.

Services

De Bandenbeurs levert zowel nieuwe als gebruikte banden, maar u kunt bij ons ook terecht voor andere diensten. Wij kunnen uw banden monteren en zijn in het bezit van professioneel uitlijnapparatuur. Door uw auto uit te laten lijnen kunnen uw banden langer mee. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw auto beter op de weg ligt en dat hij niet onnodig veel brandstof verbruikt.

Contact

Moeten de banden van uw auto binnenkort vervangen worden? Kom dan gerust langs in onze werkplaats. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u op zoek te gaan naar de meest geschikte banden. Heeft u vragen over onze diensten of producten of maakt u liever een afspraak? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen via het telefoonnummer 0528 – 36 13 71. Wij staan u graag te woord!