Whatsapp  06 - 5576 4168
Autoservice  0528 - 36 1333
Banden  0528 - 36 1371
Aanvullende afbeelding
Zomerbanden kopen

Zomerbanden

Staan de wisselweken binnenkort weer voor de deur en is jouw auto toe aan nieuwe zomerbanden? Kom dan snel langs bij De Bandenbeurs. De Bandenbeurs is dé expert op het gebied van banden. Jarenlange ervaring en een passie voor ons vak zorgen maken ons een betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Ons enthousiaste team van professionals staat u graag te woord en geeft u graag een passend advies. Bent u naast nieuwe zomerbanden ook op zoek naar een opslagplaats voor uw winterbanden? Geen zorgen, want ook daarvoor kunt u bij ons terecht. De opslag van uw banden verzorgen wij geheel gratis. Zo weet u zeker dat u ook in de zomer veilig en onbezorgd de weg op kan.

Waarom zomerbanden

Rond april wordt het tijd dat uw winterbanden verwisseld worden voor zomerbanden. Zomerbanden zijn speciaal ontworpen voor warmere weersomstandigheden. Het vooruitstrevende rubbermengsel en het profiel van de band zorgen ervoor dat zomerbanden ook bij hoge temperaturen hun vorm behouden. Zo weet je zeker dat jouw auto ook bij hoge temperaturen stabiel op de weg ligt en voldoende grip heeft. Zomerbanden geven jouw auto een stabiele wegligging op zowel droog als nat wegdek. Zo weet je zeker dat je ook de af en toe regenachtige, Nederlandse zomerdagen veilig doorkomt!

Zomerbanden kopen

Beschikbaarheid van de zomerbanden

Wij kunnen diverse gangbare merken en maten zomerbanden leveren. Geeft u de voorkeur aan een minder gangbaar merk of bent u op zoek naar zomerbanden in een minder gangbare maat? Dan gaan wij direct voor u op zoek. Onze brede connecties in de branche zorgen ervoor dat wij de zomerbanden van uw voorkeur binnen no time kunnen leveren. Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe, maar komt de uitgave ongelegen? Overweeg dan eens de optie van gebruikte banden. Zo kunt u weer veilig de weg op voor een aanzienlijk lagere prijs.

Services

De Bandenbeurs is hét adres voor al uw banden. Of het nou gaat om nieuwe banden, gebruikte banden, winterbanden of all season banden, wij hebben het allemaal in huis. Maar, wij doen meer dan alleen banden. U kunt bij ons ook terecht voor het monteren van de nieuwe banden en voor het uitlijnen van uw auto. Onze ervaren monteurs lijnen uw auto met uiterste precisie voor u uit met behulp van onze professionele, moderne uitlijnapparatuur. Moet er een kleine reparatie aan uw auto uitgevoerd worden of moet uw auto Apk gekeurd worden? Ook daarvoor kunt u bij De Bandenbeurs terecht!

Contact

Jarenlange ervaring en een diepgewortelde passie voor ons vak maken De Bandenbeurs een betrouwbare partner. Ons enthousiaste, vakbekwame team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u een passend advies te geven en uw auto te voorzien van nieuwe zomerbanden. Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u meer weten over bepaalde producten? Kom dan gerust langs in onze werkplaats of neem contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0528 – 36 13 71. Wij staan u graag te woord!