Whatsapp  06 - 5576 4168
Autoservice  0528 - 36 1333
Banden  0528 - 36 1371
Aanvullende afbeelding
Onderhoudsbeurt Auto

Onderhoudsbeurt

Om ervoor te zorgen dat uw auto in optimale staat blijft, is het belangrijk dat deze met enige regelmaat een onderhoudsbeurt ondergaat. Dit kan afwisselend een kleine onderhoudsbeurt of een grote onderhoudsbeurt zijn. Voor de kleine onderhoudsbeurten kunt u terecht bij De Bandenbeurs. Ons vakkundige en enthousiaste team voert graag een kleine onderhoudsbeurt aan uw auto uit. Door uw klein onderhoud uit te laten voeren bij De Bandenbeurs weet u zeker dat er niets onnodig vervangen wordt, of dat er iets blijft liggen wat wel aan vervanging toe was. Wij zijn een betrouwbaar en transparant bedrijf dat als missie heeft dat u veilig de weg op kan. Mochten wij iets tegenkomen dat op korte termijn of per direct aan vervanging toe is, dan wordt er eerst met u overlegt. Wij geven u een deskundig advies, maar u houdt zelf de regie in handen. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan en krijgt u niet te maken met onnodige kosten.

Frequentie

Een auto moet met enige regelmaat een onderhoudsbeurt ondergaan. Met welke frequentie dat is, is moeilijk te zeggen, aangezien de onderhoudsintervallen langer zijn dan vroeger. Twijfelt u of uw auto onderhoud moet ondergaan? Bel ons dan gerust. Wij geven u graag advies. 

Onderhoud in de werkplaats

Klein onderhoud

Een kleine onderhoudsbeurt (ook wel: kleine beurt, klein onderhoud) bestaat uit een vast aantal onderdelen. Tijdens een kleine beurt worden de meest essentiële onderdelen van uw auto gecontroleerd. Zo wordt de olie van uw auto ververst, vervangen wij het oliefilter, controleren wij het peil van alle vloeistoffen van uw auto en vullen wij die indien nodig bij. Wij controleren de conditie van uw verlichting, testen de remmen en de schokdempers, checken de ruitenwissers en controleren de staat van de uitlaat, de accu en het interieurfilter. Komen er tijdens de kleine onderhoudsbeurt mankementen aan het licht die niet binnen de werkzaamheden van een kleine beurt vallen of hogere kosten veroorzaken, dan overleggen wij eerst met u voordat wij deze reparatie uitvoeren. 

Vakantiecheck

Gaat u binnenkort op vakantie met uw auto en gaat u een lange afstand rijden? Dan is het verstandig om enkele weken voordat u vertrekt een vakantiecheck uit te laten voeren. Ook daarvoor kunt u bij De Bandenbeurs terecht. Door uw vakantiecheck uit te laten voeren door De Bandenbeurs, weet u zeker dat u veilig op reis kunt gaan en dat u tijdens uw vakantie niet voor nare verrassingen komt te staan. Ook voor uw caravan of camper staan wij klaar. Wij kijken de banden na en vervangen deze indien nodig. Zo bent u weer helemaal klaar voor uw vakantie.

Contact

Heeft u vragen over een kleine onderhoudsbeurt, wilt u meer weten over onze services of wilt u een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt of een vakantiecheck? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0528 – 36 13 71. Ons enthousiaste team van professionals helpt u graag op weg!