Whatsapp  06 - 5576 4168
Autoservice  0528 - 36 1333
Banden  0528 - 36 1371
Aanvullende afbeelding
Kleine reparaties auto

Reparaties

Moet uw auto een kleine reparatie ondergaan? Kom dan snel langs bij De Bandenbeurs. Het is van groot belang dat een auto goed onderhouden wordt. Dat houdt in dat alle kleine reparaties uitgevoerd moeten worden. Door te besparen op het onderhoud van uw auto wordt de kans groter dat u met pech langs de kant van de weg komt te staan of dat u uzelf en anderen in gevaar brengt, met meestal een boete als gevolg. Daarnaast kunnen deze kleine mankementen veranderen in grotere problemen, waardoor uw auto opeens een forse onderhoudsbeurt moet ondergaan, met alle kosten van dien. Tenslotte, een goed onderhouden auto is veel makkelijker om te verkopen of om in te ruilen. Door uw auto te laten repareren bij De Bandenbeurs, weet u zeker dat al deze nare situaties niet voor u gelden.

Kleine reparaties

De Bandenbeurs voert voornamelijk kleine reparaties aan auto’s uit. Denk hierbij aan het vervangen van de lampen of het vervangen van uw oliefilter. Grote reparaties die heel specifiek bij het merk auto horen of die veel tijd in beslag nemen voeren wij niet uit. Daarvoor adviseren wij u om bij de dealer langs te gaan. Tevens voeren wij ook onderhoudsbeurten en APK keuringen uit. Hiervoor maakt u eenvoudig een afspraak. Vaak kunnen wij dit al op korte termijn voor u klaarmaken.

Reparaties in de werkplaats

Klaar terwijl u wacht

Het voordeel van kleine reparaties is dat ze vaak vlug uitgevoerd kunnen worden. Daarom kunt u gerust zonder afspraak bij ons langskomen. Dan repareren wij uw auto terwijl u wacht. En mocht het onverhoopt druk zijn bij ons? Dan beoordelen wij ter plaatse de reparatie. Brengt het probleem u en uw medeweggebruikers in gevaar, dan gaan wij onze uiterste best doen om een gaatje voor u te vinden. Is dat niet het geval, dan maken wij samen met u op korte termijn een nieuwe afspraak. Zo weet u zeker dat de kleine reparatie aan uw auto zo snel mogelijk uitgevoerd wordt en dat uw veiligheid niet op het spel wordt gezet. Wilt u er zeker van zijn dat uw auto op een bepaald moment gerepareerd kan worden? Dan is het verstandig om vooraf een afspraak met ons te maken. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0528 – 36 13 71 om een afspraak te maken.

Zelf kleine reparaties uitvoeren

Heeft u zelf ervaring met auto’s en bent u in staat om kleine reparaties uit te voeren? Dan is het uiteraard niet nodig om bij ons langs te komen. Bent u er niet helemaal zeker van dat u het op de juiste manier heeft uitgevoerd? Dan is het wel verstandig om even bij ons langs te komen of ons te bellen voor advies. Ontbreekt het u onverhoopt aan de tijd om een kleine reparatie uit te voeren maar betreft het wel een reparatie met een zekere urgentie? Ook dan bent u van harte welkom in onze garage.

Contact

Wilt u meer weten over onze services of wilt u graag een afspraak maken voor een kleine reparatie? Neem dan gerust contact met ons op. Maak snel een afspraak door ons te bellen op het telefoonnummer 0528 – 36 13 71. Onze enthousiaste team met professionals staat voor u klaar, zodat u uw weg zorgeloos kunt vervolgen.