Whatsapp  06 - 5576 4168
Autoservice  0528 - 36 1333
Banden  0528 - 36 1371
Aanvullende afbeelding
All season banden

All season banden

Na enige tijd rijden zijn de banden van uw auto aan vervanging toe. Bij auto’s die intensief gebruikt worden (voor lange afstanden), zal dit sneller zijn dan bij auto’s die minder intensief gebruikt (voor kortere afstanden). Als de banden van uw auto aan vervanging toe zijn, heeft u de keuze uit een aantal opties. U kunt kiezen voor zomerbanden, winterbanden, gebruikte banden en all season banden. Ontbreekt het u aan de tijd om elk half jaar de banden van uw auto te laten wisselen? Dan zijn all season banden de beste keuze voor u!

Wat zijn all season banden?

Een all season band is een kruising tussen een zomerband en een winterband. Ze zijn beter bestand tegen winterse weersomstandigheden dan zomerbanden, maar ze zijn iets minder goed bestand tegen winterse omstandigheden dan winterbanden. Een all season band is te herkennen aan de aanduiding M+S die op de band staat. De M staat voor Mud (modder) en de S staat voor Snow (sneeuw). All season banden zijn dus bestand tegen modder en sneeuw. M+S is een niet-beschermde aanduiding. Om zeker te weten dat er een remtest is uitgevoerd op sneeuw, moet de band voorzien zijn van een Alpine-symbool (sneeuwvlok). All season banden zijn niet echt geschikt voor hellende, besneeuwde wegen, daarvoor hebben ze te weinig grip. Het is daarom af te raden om op wintersport te gaan met een auto die rijdt op all season banden. Echter, in een vlak land zoals Nederland, met wisselende winters, zijn all season banden voldoende.

All season banden kopen

Waarom all season banden

All season banden zijn een kruising tussen winterbanden en zomerbanden. In winterse weersomstandigheden zijn ze aanzienlijk beter dan zomerbanden, maar presenteren wel minder goed dan winterbanden. Omdat Nederland geen tot weinig heuvels met steile hellingen kent, is een all season band een uitkomst voor iedereen die niet de tijd heeft om elk halfjaar zijn banden te verwisselen.

Beschikbaarheid van de All season banden

Wij hebben de meest gangbare soorten, maten en merken all season banden op voorraad. Heeft uw auto een afwijkende bandenmaat of bent u op zoek naar een specifiek merk? Onze brede connecties in de branche zorgen ervoor dat wij ook deze band binnen afzienbare tijd kunnen leveren.

Services

Bij ons kunt u terecht voor banden in allerlei soorten, merken en maten. Maar, wij doen meer dan dat. Wij kunnen de banden voor u monteren en uw auto uitlijnen met onze professionele uitlijnapparatuur. Daarnaast kunnen wij kleine reparaties aan uw auto uitvoeren en kunt u bij ons terecht voor klein onderhoud. Moet uw auto binnenkort Apk gekeurd worden? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Contact

Bij De Bandenbeurs staan uw wensen centraal. Jarenlange ervaring, vakbekwaam personeel en een oprechte passie voor ons vak maken ons een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Kom langs in onze werkplaats en maak kennis met ons gedreven team, ze staan u graag te woord om vragen te beantwoorden en advies te geven. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan staan onze ervaren monteurs voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kan. Heeft u vragen over ons bedrijf, onze service en diensten of wilt u meer weten over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0528 – 36 13 71. Wij staan u graag te woord!