Whatsapp  06 - 5576 4168
Autoservice  0528 - 36 1333
Banden  0528 - 36 1371
Aanvullende afbeelding
Remreparaties

Remreparaties

De remmen zijn een van de meest essentiële onderdelen van een auto. De remmen zorgen ervoor dat uw auto op tijd stopt en dat u dus niet bij allerlei ongevallen betrokken raakt. Het is daarom van groot belang dat het onderhoud aan de remmen op tijd wordt uitgevoerd. Dit voorkomt ongelukken en onnodige kosten. U kunt bij ons terecht voor alle soorten remreparaties. Het ervaren en deskundige team van De Bandenbeurs zorgt ervoor dat uw remmen weer klaar voor gebruik zijn, zodat u weer veilig van A naar B kan reizen.

Waarom een remreparatie

De allergrootste reden om op tijd een remreparatie uit te laten voeren is simpel. Het betreft de veiligheid van zowel u als uw medeweggebruikers. Een andere, niet geheel onbelangrijke reden is dat een te laat uitgevoerde remreparatie een heleboel hoge kosten met zich mee kan brengen. Een te laat uitgevoerde remreparatie kan er namelijk voor zorgen dat andere onderdelen van de rem beschadigd raken en ook vervangen moeten worden.

Remreparaties

Wanneer een remreparatie

Merkt u tijdens het remmen dat uw auto trilt of een wisselende remkracht heeft? Dan is de kans groot dat uw remschijven aan vervanging toe zijn. Maakt uw auto tijdens het remmen een vreemd schurend geluid? Dan zijn uw remblokken nodig aan vervanging toe! Merkt u dat u het rempedaal ver moet intrappen voordat de auto reageert, remt uw auto stoterig of heeft een langere remweg dan normaal onder normale weersomstandigheden? Ook dit zijn allemaal tekenen dat er iets mis is met uw remmen. Herkent u een van de bovengenoemde situaties of merkt u dat uw auto vreemd reageert tijdens het remmen? Maak dan snel een afspraak bij De Bandenbeurs!

Onze werkzaamheden

Ons enthousiaste team van experts staat 6 dagen in de week voor u klaar om uw remmen te controleren en indien nodig te repareren. Wij kunnen zowel de remblokken als de remschijven voor u vervangen. Daarnaast kunnen wij uw remvloeistof vervangen en andere specialistische reparaties uitvoeren voor uw remmen. Houd er rekening mee dat op dezelfde as een remreparatie zowel links als rechts uitgevoerd moet worden. Dit zorgt ervoor dat er geen ongelijke remwerking optreedt. Een ongelijke remwerking kan erg gevaarlijk zijn en zelfs ongelukken veroorzaken. Tenslotte willen wij u wijzen op het feit dat de remmen de eerste 100 kilometer ingereden moeten worden. Dat houdt in dat u rustig en beheerst moet remmen. Het inrijden van uw remmen is zeer belangrijk met het oog op verkeersveiligheid en de levensduur van uw nieuwe remmen.

Contact

Twijfelt u over de staat van uw remmen? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen of bij ons langs te gaan. Samen met u bespreken wij uw twijfels en controleren wij indien mogelijk de remmen. Moet uw auto een remreparatie ondergaan, dan kunt u direct een afspraak maken. Weet u zeker dat uw voertuig een remreparatie moet ondergaan? Maak dan gauw een afspraak bij De Bandenbeurs. Dat kan door ons direct te bellen op het telefoonnummer 0528 36 13 71. Ons professionele team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw auto weer te voorzien van betrouwbare remmen. Het is onze missie dat u veilig en onbezorgd de weg op kan!