Whatsapp  06 - 5576 4168
Autoservice  0528 - 36 1333
Banden  0528 - 36 1371
Aanvullende afbeelding
APK-keuring en onderhoud

APK en onderhoud

Bij De Bandenbeurs kunt u niet alleen terecht voor autobanden, landbouwbanden en het uitlijnen van uw voertuig. Wij zijn ook in het bezit van een garage. In onze garage kunnen wij uiteraard uw banden demonteren en weer monteren. Daarnaast voeren wij APK-keuringen uit, kunnen wij kleine reparaties aan uw auto uitvoeren, kunnen wij uw auto een onderhoudsbeurt geven en kunnen wij remreparaties uitvoeren. Onze jarenlange ervaring met auto’s verzekert u dat uw auto bij ons in goede handen is.

APK-keuring

De Algemene Periodieke Keuring is wettelijk verplichte keuring. Deze keuring is in geheel Europa ingesteld om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Het is verplicht om uw auto te laten keuren bij een RDW erkend APK-bedrijf. Deze bedrijven zijn te herkennen aan het erkenningsschild met de tekst “RDW erkend”. De Bandenbeurs heeft dit erkenningsschild. Dat houdt in dat wij APK-keuringen mogen uitvoeren. Door uw auto APK te laten keuren bij De Bandenbeurs weet u zeker dat u altijd veilig de weg op kan met uw auto.

RDW erkend

Kleine reparaties

Ondanks het feit dat uw auto jaarlijks APK gekeurd wordt, garandeert dat niet dat uw auto de rest van het jaar geen kleine reparaties moet ondergaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan defecte ruitenwissers of een kapotte koplamp. Vaak zijn deze dingen niet te voorkomen met een APK-keuring. Als u weinig tot geen affiniteit met auto’s heeft is het verstandig om deze kleine reparaties niet zelf uit te voeren maar ze uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. U ook bij ons terecht voor deze kleine reparaties aan uw auto. Door deze kleine reparaties uit te laten voeren door De Bandenbeurs is uw auto binnen enkele minuten weer klaar om de weg op te gaan.

Onderhoudsbeurt

Naast APK-keuringen en kleine reparaties is het soms noodzakelijk dat uw auto een onderhoudsbeurt ondergaat. Zeker auto’s die veel lange afstanden rijden moeten regelmatig een uitgebreide onderhoudsbeurt ondergaan. Door deze onderhoudsbeurt uit te laten voeren door De Bandenbeurs weet u zeker dat uw auto het onderhoud krijgt dat hij nodig heeft. Zo weet u zeker dat uw auto u weer veilig van A naar B brengt.

Remreparaties

Remmen slijten, logischerwijs. Het slijten van uw remmen is niet iets wat van de ene op de andere dag gebeurt. Slijtage aan remmen gebeurt geleidelijk. Daardoor merkt u het waarschijnlijk niet direct dat uw remmen niet meer goed zijn. Het is daarom verstandig om uw remmen regelmatig te controleren. Twijfelt u over de staat van uw remmen? Neem dan geen risico’s en kom zo spoedig mogelijk naar De Bandenbeurs voor remreparaties. Wij testen uw remmen en bepalen direct of ze aan vervanging toe zijn.

Contact

Bij De Bandenbeurs kunt u terecht voor zowel Apk-keuringen als kleine reparaties . Daarnaast voeren wij onderhoudsbeurten uit en kunnen wij remreparaties uitvoeren. Heeft u een probleem met uw auto en weet u niet geheel zeker of wij dit voor u op kunnen lossen? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan door ons te bellen op het telefoonnummer 0528 – 36 13 71. Wij staan u graag te woord!