Whatsapp  06 - 5576 4168
Autoservice  0528 - 36 1333
Banden  0528 - 36 1371
Aanvullende afbeelding
Winterbanden kopen

Winterbanden

Bent u op zoek naar winterbanden voor uw auto? Zoek dan niet verder, want ook daarvoor kunt u bij De Bandenbeurs terecht. De Bandenbeurs is een expert op het gebied van banden. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe banden, gebruikte banden, winterbanden, All Season banden en zomerbanden. Daarnaast kunt u uw banden bij ons geheel gratis laten opslaan. Dat betekent dat uw zomerbanden de hele winter en uw winterbanden de hele zomer overdekt opgeslagen liggen, zonder dat u daarvoor hoeft te betalen.

Waarom winterbanden

Winterbanden zijn van groot belang. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken zijn ze niet alleen nuttig in het skigebied, ook in Nederland kunnen winterbanden een belangrijk verschil maken. Winterbanden zorgen ervoor dat uw auto geen extreem lange remweg heeft zodra het wegdek glad is. De remweg van een auto met zomerbanden op een glad wegdek is een keer zo lang als de remweg van een auto met winterbanden. Daarnaast zorgen winterbanden ervoor dat uw auto beter op de weg ligt en zomaar begint te glijden. Kortom, voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers is het belangrijk dat uw auto voorzien is van een stel winterbanden.

Winterbanden kopen

Beschikbaarheid van de winterbanden

Wij van De Bandenbeurs kunnen alle soorten, maten en merken winterbanden leveren. De meest gangbare merken en maten zijn direct uit voorraad leverbaar. Geeft u de voorkeur aan een maat of merk dat wij niet op voorraad hebben? Dan zorgen wij ervoor dat wij deze winterbanden zo snel mogelijk in huis hebben. Onze brede connecties in de branche zorgen ervoor dat wij elk soort band kunnen leveren. Daarom kunnen wij u garanderen dat uw auto binnen no time voorzien is van de winterbanden van uw voorkeur. Zo weet u zeker dat u veilig de winter doorkomt, of u nu heerlijk op skivakantie gaat, of de winter doorbrengt in Nederland.

Services

Bij De Bandenbeurs staat service hoog in het vaandel. Daarom zijn wij niet alleen leverancier van winterbanden. Bij ons kunt u ook terecht voor het monteren ervan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het uitlijnen van uw auto en voeren wij kleine reparaties en Apk-keuringen uit. Heeft uw auto naast winterbanden ook een onderhoudsbeurt nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Ons professionele team staat voor u klaar, zodat u na een bezoek aan De Bandenbeurs weer veilig en zorgeloos van A naar B rijdt.

Contact

De Bandenbeurs is een betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring. Ons team bestaat uit een aantal bedreven, enthousiaste monteurs met een passie voor auto’s en alles wat daarmee te maken heeft. Zij hebben het hun persoonlijke missie gemaakt dat u veilig en onbezorgd de weg op kan. Heeft u vragen over onze services, onze producten of wilt u winterbanden onder uw auto laten plaatsen? Kom dan gerust even langs in onze werkplaats. Geen tijd om langs te komen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0528 – 36 13 71. Wij staan u graag te woord!